Valaki segítene kiigazodni a Felvi rendszerében?
Július 12.-ig lehet még adatokat egyéb dolgokat módosítani a Felvin belül, gondoltam felnézek rá, hogy biztos minden megvan e.
Felmerült bennem néhány kérdés amit sehol sem találtam az oldalon, gondoltam hátha itt valaki tudna segíteni.
Az egyik az, hogy a “Jelentkezések és pontszámok” fül alatt, elvileg meg kéne tudjam nézni, hogy mennyi pontom is van. (Amit egyébként tudok, de rendszer mindenhol 0 pontot ír).
Itt esetleg nekem lenne valami teendőm, amit meg kéne csináljak, vagy miért van mindenhol 0?
A másik kérdésem, hogy elvileg a rendszer a dokumentumok közé feltölti az érettségi bizonyítványt, viszont én sehol se találom azon belül se.
Tudna esetleg valaki segíteni, mi a megoldás?
Kezdetben mindenkinek 0 pontot ír ki, majd ha feldolgozták az adatokat, akkor fog megjelenni a pontszám.
Annak idején nekem elnézték a jegyetemet, emiatt kevesebb pontot számoltak. Jeleztem, és javították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!