Mennyire lehetséges egyetem mellet dolgozni ?
Sziasztok, szeptemberben valószínűleg ELTE programtervező informatikusi szakára fogok járni (473 pontom van).
Most végzősként végig jártam dolgozni és végig tudtam csinálni, mivel volt egy nagyon jó főnököm, mindig rugalmasan kezelte a beosztásomat, mert tudta, hogy tanulnom is kell meg edzésekre is járok, viszont nem pesti vagyok, szóval itt már nem fogok tudni dolgozni,
if mellet=mellett then
begin nyelvtan házi
end;
"Az nekem perpillanat nem opció, hogy ne dolgozzak egyetem mellet"
Jó hát akkor neked perpillanat nem opció hogy elvégezd ezt a szakot, mert azért ez nem olyan hogy 10 perc készüléssel megcsinálod a tárgyaidat. Bye
Második félévtől, méginkább a második évtől kezdve szerintem tudnál dolgozni. Az eleje valóban problémás mert egyből belecsapnak a lecsóba és viszonylag nagy az ugrás a középsulis szinthez képest, meg hát a nagy szabadságot sokan nem tudják helyén kezelni. Itt én inkább a diákhitellel élnék. Illetve ahogy említette egy másik válaszadó is, ki is hagyhatsz egy évet és spórolhatsz az egyetemre.
De amúgy nem kell annyira megijedni, sokan dolgoznak nem csak a PTI, de a matek/fizika/gpme szak mellett is. Meg nem kell feltétlen melózz, hogy pénzt keress. Tarthatsz magánórákat a szaktársaidnak, középiskolásoknak, esetleg adhatsz vérplazmát,illetve ösztöndíj (tanulmányi és szociális) is van.
Egyébként meg elismerésre méltó, hogy középiskola mellett is dolgoztál, illetve az, hogy ennyire magas lett a felvételi pontod, az extra nehezítés ellenére is. Ehhez gratulálok!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!