Sorrendmódosítás pontos időpontja?
Figyelt kérdés
Csak azt találtam, hogy július 12. Ez július 12. 23:59- et jelent, vagy július 11.23:59?2023. júl. 4. 03:05
1/8 anonim válasza:
Logikusan júli 12. 23:59 kellene, hogy legyen. De inkább ne hagyd az utolsó pillanatra, mert ha túlterhelés miatt pont lefagy a felvi, ott fogsz megőrülni a gép előtt.
2/8 anonim válasza:
Szerintem 12-én még lehet módosítani, de tényleg ne az utolsó pillanatra hagyd :) Ha már tudod a végső sorrendet, akkor érdemes a héten megcsinálni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen tudom, hogy a héten meg kéne csinálni, csak még nagyon vacillálok az orvosi és az állatorvosi között.
2023. júl. 6. 19:45
4/8 anonim válasza:
12-e éjfél, tehát 12-e 23:59, azaz aznap este. Nagy különbség, hogy állatokat vagy embert fogsz gyógyítani, szóval fontold meg alaposan. Sok sikert, bármelyiket is választottad és írd meg, hogy melyiket választottad :).
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak most láttam az utolsó két üzenetet. Végül az állatorvosit választottam és fel is vettek:)
2023. júl. 28. 00:15
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2023. júl. 28. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!