Sorrendmódosítás! BGE vagy OE gazdinfó?
Tudnátok nekem tapasztalatokat mondani ezekről az egyetemekről és a gazdaságinformatikus szakjukról? :)
Minden érdekel, amik pedig így először eszembe jutnak:
Melyik szakon színvonalasabb és jobb az informatika, programozás oktatása?
Melyik szakon mennyire nehéz bekerülni koliba?
Ti melyiket választanátok és miért?:)
Ha inkább informatika érdekel akkor OE, de hozzáteszem hogy nem túl jó a színvonala a gazdaságnak és finoman fogalmaztam...
BGE-n annyira nincs előtérben a szoftverfejlesztés, érdemes megnézni mindkettőnek a tantárgyi hálóját és az alapján választani.
Koliba nehéz bekerülni, mindenhova kell kb. 400 vagy annál több pont, de rosszabb esetben csak szociális alapon nézik(BME ahol csak 10%-ban súlyozott a felvételi pont pl.)ott pedig lehetetlen halandó embernek bejutni.
Szóval mérlegelj ez alapján.
Én eleve mérnökit választottam mert a gazdaságból elég volt az OKJ és eldöntettem ennyi gazdaság elég, abból pedig a NIK mert a szakmai szigorlaton kívül egész tűrhető a tantervük.(nincs C/C++, illetve a fizika is csak 2. félévben van)
A kettő közül amúgy meg fogalmam sincs, távol áll tőlem mindkettő, de a BGE-n talán jobb a helyzet 1 fokkal.
Szóval nézd át, rosszul egyikkel sem jársz szerintem.
Ha programozás akkor OE egyértelműen
de nézd meg a tanterveket melyik ízlene jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!