Érdemes lenne ott hagynom a munkahelyem és diplomát szerezni?
4, köszönöm az aggódásod, de nem kell orvoshoz mennem, az übermensch-ek ítélete alapján majd' tíz éve halott vagyok, csak én ilyen tanulatlan és bunkó alak vagyok, hogy inkább életben mertem maradni XD
amúgy jártam egyetemre, két dolog volt a lényeg: milyen kötőjelet használsz a fogalmazásodban, és sikerül-e a tanár összes címét felsorolnod a megszólításban. kérdező meg láthatóan nem egy lusta vagy elveszett ember, vannak céljai és van karrierkezdeménye is, nem tudom mit adhatna neki az egyetemezés, azon kívül hogy elveszi egy csomó idejét amiben csinálhatna valami értelmeset is.
"nem tudom mit adhatna neki az egyetemezés, azon kívül hogy elveszi egy csomó idejét amiben csinálhatna valami értelmeset is."
Esetleg több lehetőséget? Magasabb szintű iskolai végzettséget? Magasabb fizetést? Csak úgy néhány dolog, ami hirtelen eszembe jutott, és egyik sem elhanyagolható. Azért mert te ki tudja milyen szakon voltál, vagy esetleg csak azt se tudtad mi merre hány méter, még értelmes dolog egyetemre járni. Az meg vicces, hogy ilyen tipikus Dunning-Kruger effektust figyelni meg nálad, kb. fogalmad nincs semmiről, hogy mi hogy megy egy egyetemen (kb. ezért van róla ilyen negatív tapasztalatod), mégis úgy nyomod a süketséget, mintha ezek kész tények lennének, meg te aztán tudod mi hogy működik. Gondolom a mérnökök, közgazdászok, jogászok, orvosok, informatikusok, tanárok, gyógyszerészek mind-mind felesleges emberek szerinted, és te vígan meg vagy technológia nélkül, informatikai eszközök nélkül, gyógyszerek nélkül, tudás nélkül.....ja ne haragudj, tudás az nagyon sok van neked.... szerinted XD
"Én a pénzügy számvitelimmel meg segédmunkás vagyok, mert 2 hétvége alatttöbbet keresek mint ők egész hónapban. Szóval ez a "tanulj amíg lehet bullshit mióta a fidesz van kormányon értelmét vesztette..."
Ezt magyarázd akkor el azoknak a pályakezdő közgazdászoknak, akik nettó 4-500 ezret megkeresnek, vagy azoknak a mérököknek, informatikusoknak is, akik havi egymillió nettó közeli összeget visznek haza, hogy valamit sz.rul csinálnak, hogy jól keresnek, mert szerinted keveset kellene xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!