Érdemes lenne ott hagynom a munkahelyem és diplomát szerezni?
Miért kell neked diploma? És milyen diploma kell?
Miért mások akarják megmondani, mit csinálj?
Miért mondják, hogy menj egyetemre, pláne nappira?
Oké, nagy buli tud lenni, de nem éri meg feláldozni a munkádat meg ezeket az éveket a te esetedben.
jó állásod van, két (másfél) szakmád, mégis miért kéne mindezt hátrahagynod csak azért, hogy beülj az egyetemre a kis kényes 18 évesek meg a vén fsz doktorok közé? én is bepróbálkoztam vele, mert annyian mondják, hogy ad valami pluszt, de igazából az egész csak arról szól, hogy mindenki kényes kis sgge ki legyen nyalva, akinek már egyel több semmire sem jó papírja van, mint neked.
az egyetem azoknak való, akik lusták dolgozni, de szeretnek nyalizni és értelmetlen hüyleségeken nyávogni.
"az egyetem azoknak való, akik lusták dolgozni, de szeretnek nyalizni és értelmetlen hüyleségeken nyávogni"
. Csak nehogy egyszer orvoshoz kelljen menned...
Figyelj ezt neked kell eldonteni, semmiféleképpen sem mások végett kell elvégezned egy egyetemet, vagy bármilyen képzést, hanem saját magad végett.
Én jó állás mellett, ha lenne motivációm, időm stb, nagy valószínűséggel levelezős képzésre mennék. Persze az attól is függhet, hogy mennyire rugalmas a munka időm, illetve megoldható e távmunka lehetősége, ugyanis ha munka engedi, meglehet próbálni a nappali tagozatot. Ha viszont rugalmatlan akkor csak a levelező jöhet szóba.
Soha senki nem fogja rajtad számonkérni, hogy levelezőn, vagy nappali végeztél GT szakmában. Igazából a GT nézem, akkor a nappali tagozaton nagyon sokszor szét vannak húzva az előadások és hatalmas hézagok is lehetnek. Érdemben nincs sokkal több órájuk, mint a levelezőn. Nappali is sok minden attól függ hogy tudod osszerakni az órarendet.
Azt neked kell eldonteni, hogy gazdasági irányban szeretnél tanulni, vagy sport irányba.
Minden a te döntésed nem pedig másoké, hogy te szeretnél diplomát és ha igen milyet és milyen formában tudod kivétezni számodra legjobban.
Ha csak mások kedvéért tanulsz nagyon hamar elfog fogyni a motiváció, mert akár hogy is nézem az egyetem minimum 3-4 év, ha minden rendben megy.
Már elnézést, de tudsz róla, hogy Magyarországon élsz? Pénzügy számviteli fősulit végeztem én is, de nem mentem tovább mint az akkori csoporttársaim. Ők még 6-8 évet tanultak, diplomát szereztek stb. Most egy bankban dolgoznak minimálbérért... Én a pénzügy számvitelimmel meg segédmunkás vagyok, mert 2 hétvége alatttöbbet keresek mint ők egész hónapban. Szóval ez a "tanulj amíg lehet bullshit mióta a fidesz van kormányon értelmét vesztette...
A 3. válaszolót nulla pontra értékelték mert leírta az igazat ami egyeseknek fáj. Én is 0%-os leszek ezzel a válasszal, de az igazság attól igazság marad. Amíg a fidesz az úr itthon nem éri meg tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!