Mit csináljak, ha érdekel a film és a színház, és ilyennel szeretnék majd foglalkozni?
Figyelt kérdés
(ezeken belül értem a filmrendezést, írást, és több ilyesmi háttérmunkálatot)
Már jóideje gondolkodom, hogy mivel is akarok majd foglalkozni, és rájöttem, hogy ez a kettő dolog nagyon érdekel, és jó lenne ilyen irányba menni egyszer (eredetileg gimibe is Szentesre mentem volna, csak a felvételire már nem tudtam volna felkészülni). De mit tudok tenni előre ennek érdekében? Gondolom nulla tudással ezekről nem fognak felvenni olyan helyre, vagy ha mégis, akkor is jó lenne egy kis úgymond tapasztalat. Egy kisebb városban lakom, így nincs is nagyon sok lehetőségem. Mit ajánlotok? Mit csináljak?
2023. jún. 23. 13:28
1/1 anonim válasza:
menj el segédmunkásnak a legközelebbi kőszínházba. Egy év elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!