Molekuláris bionika Bsc után BME Műszaki menedzser Msc, BME Vezetés és szervezés Msc vagy ELTE Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás msc?
Figyelt kérdés
Jövő félévkor diplomázok, de rájöttem nem az a terület, ahol szeretnék lenni, mivel nagyon kutató orientált. Sok hasonló poszt született erről. Én se vagyok programozózseni, épp-hogy nem égtem ki a tantárgyak teljesítésénél, de máshova szeretnék menni. Hozzáteszem, a Bsc-vel nagyon nem tudok elhelyezkedni sehol se, emaitt is szívás ez. Kinéztem 3 szakot, azok szimpatikusak nekem, kreditek megvannak hozzá hogy felvagyenek, és fontos, hogy munkaerőpiacon eltudjak helyezkedni, természetesen teszek azért, hogy fejlődjek. Szerintetek mennyire jó választás? Láttam már hozzám hasonló embereket, pont ugyanerről a szakról átmenni oda, esetleg ha látjátok ezt a posztot, tudtok írni véleményt?2023. jún. 20. 21:36
1/3 anonim válasza:
Egyik sem. Menj rendes alapszakra. Igaz, hogy egy évvel hosszabb, viszont rendes közgazdász lesz belőled. Sokkkal többet ér, mint az általad emlegetett büfé-ruhatár mesterszakok.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez is a fejembe fordult, de mivel 3 félévet tud csak már támogatni az állam, és mivel már dolgozni szeretnék, így muszáj elvégezni minél hamarabb.
2023. jún. 21. 12:22
3/3 anonim válasza:
A gazdasági szak szerintem jobb levelezőn másoddiplomaként. Heti egy péntek délutánt és egy szombatot vesz igénybe, és igaz fizetős, de főállásban tudsz dolgozni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!