Ha már van egy szakmám, és 18 évesen szeretnék mégegyet, akkor ha elkezdem ugyanúgy fognak tanítani matekot/magyart/stb mintha gyerek lennék? Vagy felnőttképzésnél csak a szakmát tanítják?
Mivel 25 éves korodig még belefér egy szakma, ezért tanulhatsz tanulói jogviszonyban is. (azaz jogosult leszel ingyenes orvosi ellátásra, diákigazolványra) Ez esetben ugyanúgy tanulsz mindent és három év, de a már teljesített közismereti tárgyak alól kérhetsz felmentést. Ha hasonló helyzetű diákokból sikerülne összeszervezni egy csoportot, akkor megoldható 2 év alatt is, eleve közismeret nélkül.
A másik lehetőség a felnőttképzési jogviszony, akkor rövidített képzési idővel (jellemzően egy év, heti 2 délután) szerezhetsz szakmát. Nyilván a rövidebb képzési idő miatt ez nem ad annyi tudást, csak ha sok egyéni munkát is beleteszel még mellette.
A matek nem igazán változik, a törteket gyermekként, és felnőttként is ugyanúgy kell összeszorozni..
De ez persze csak egy példa. A tantárgy maga nem változik attól mert te idősebb leszel. Persze kiegészűlhet, de azért az egy meg egy évezredek óta 2.
Amúgy is mi a francnak tanulnék én is pl matekot, mikor már leérettségiztem belőle? 😂😂
Amúgy tanulok, de szakmai számításoknak hívják, és annak a nagy része nálunk fizika, elektrotechnika.
Magyarnak, történelemnek meg abszolút semmi értelme nem lenne már. Hogy jönne a mohácsi csata az autószerelèshez? Amúgy is, mint írtam nekem van ezekből érettségim, úgyhogy ne fárasszon ezekkel már senki, elég volt 12 évig tanulni a sok baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!