Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyerek mellett el lehet e...

Gyerek mellett el lehet e végezni a tanitó szakot?

Figyelt kérdés
Szeptemberben leszek első éves levelezőn de úgy néz ki terhes vagyok. Érdemes így elkezdeni? Nagyon szeretnêk tanulni de a gyerekkel is régóta probálkozunk. Olyan rég hogy már le is mondtunk róla. Volt aki így végezte el a sulit? Légyszi írjatok tapasztalatot!

2023. jún. 14. 06:36
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a gépészmérnöki is lehetségese volt.

CSAK akarni kell

2023. jún. 14. 07:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha még csak most vagy terhes én nem erőltetném az egyetemet, legalább 2-3 éves koráig hadd nőljön fel, egy újszülött gyermek gondozása önmagában is megterhelő feladat, én csak arra fókuszálnék és később kezdeném el az egyetemet.
2023. jún. 14. 08:59
 3/9 anonim válasza:
Most még halaszthatsz következmények nélkül egy évet. Én amúgy harmadéves voltam,mikor gyereket vártam, és volt mellette egy hat éves fiam is. Május 25-én szültem, 23-án még vizsgáztam. 😅 Előrehoztam annyi vizsgát, amennyit tudtam, végül csak egyet kellett az uv-időszakra hagyni, szóval meglett az évem. Volt olyan évfolyamtársam, aki halasztott. Tény, hogy nem könnyű.. nekem nem sok segítségem volt. De levelezőre jártam. Úgy azért könnyebb. Mondjuk voltak vicces helyzetek.. mikor egész nap oktatás volt, egyik órán már a melltartó betét is kezdett átnedvesedni. Sajnos ebben a suliban nem volt külön baba-mama szoba vagy ilyen mosdó. Így kénytelen voltam egy wc-be vonulni a mellszívóval, hogy megoldjam a helyzetet. Természetesen rámnyitottak (nem volt jó a zár), és elég kínos volt ott állni..😅
2023. jún. 14. 10:20
 4/9 anonim válasza:

Gratulálok a babához 🥰

Nővérem így járt főiskolára, a vizsgáit a szülés miatt előrébb kellett kicsivel hozni, de amúgy simán ment neki.

Menni fog Neked is! Sok sikert! 🤗

2023. jún. 14. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha eléggé lesz@rod a gyerekedet, bármit el lehet mellette végezni.
2023. jún. 16. 05:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5.

Ez aztán nagyon építő jellegű hozzászólás volt. Köszönöm!

Nyilván olyanok tapasztalatára lennék kiváncsi akik átmentek ezen nem az olyan fotelhuszárokéra mint te. Attól hogy tanulni szeretnék nem érzem magam sem felelőtlennek sem pedig olyannak aki leszarná a gyerekét. Nagyon sokan csináltak így végig sulit.

Többiek, nektek köszönöm

2023. jún. 16. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
6%

"Nagyon sokan csináltak így végig sulit."

Akkor minek teszed fel a kérdést ha meg vagy róla győződve hogy nagyon sokan képesek elvégezni az ellenvéleményt meg nem tolerálod? Azért hogy nagyon sok+1 vélemény legyen?

Az nagyobb probléma hogy nem vagy képes logikus gondolkozásmódra és logikailag teljesen ellentmondásos a kérdésed és a hozzászólásod, ilyen alacsony kompetenciával kétlem hogy gyerek nélkül is abszolválni tudnál egy egyetemi képzést, viszont legalább tudod mire fogni (a gyereked születésére) hogy miért nem sikerült és miért estél ki az egyetemről.

2023. jún. 16. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Ha tudsz olvasni nyilván olvastad a kérdésem utolsó mondatát ami arra vonatkozik hogy tapasztalatokat szeretnék arról hogy kinek hogy ment a gyakorlatban. Egyetemet már végeztem és bármennyire is meglepő számodra nem kellett semmire fognom, hogy miért nem sikerült mert 4.5-ös átlaggal végeztem.

Nem ismersz így nem értem mért kell általánositani meg ítélkezni.

Nem az ellenvéleménnyel van bajom, irtak előtted is. Inkább a stílus a probléma meg a feltételezés hogy leszarnám a gyermekemet csak azért mert tanulni szeretnék.

Nyilván van bennem aggodalom. Ezért tettem fel a kérdést. De nem hiszem hogy magyarázkodnom kellene neked. További szép estét és név nélküli észosztást 😅

2023. jún. 16. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Mindemellett a tanító szak nem egy hű de kemény szak, főleg ha valami gagyi egyetemen csinálod.
2023. jún. 17. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!