Gyerek mellett el lehet e végezni a tanitó szakot?
Nekem a gépészmérnöki is lehetségese volt.
CSAK akarni kell
Gratulálok a babához 🥰
Nővérem így járt főiskolára, a vizsgáit a szülés miatt előrébb kellett kicsivel hozni, de amúgy simán ment neki.
Menni fog Neked is! Sok sikert! 🤗
Kedves 5.
Ez aztán nagyon építő jellegű hozzászólás volt. Köszönöm!
Nyilván olyanok tapasztalatára lennék kiváncsi akik átmentek ezen nem az olyan fotelhuszárokéra mint te. Attól hogy tanulni szeretnék nem érzem magam sem felelőtlennek sem pedig olyannak aki leszarná a gyerekét. Nagyon sokan csináltak így végig sulit.
Többiek, nektek köszönöm
"Nagyon sokan csináltak így végig sulit."
Akkor minek teszed fel a kérdést ha meg vagy róla győződve hogy nagyon sokan képesek elvégezni az ellenvéleményt meg nem tolerálod? Azért hogy nagyon sok+1 vélemény legyen?
Az nagyobb probléma hogy nem vagy képes logikus gondolkozásmódra és logikailag teljesen ellentmondásos a kérdésed és a hozzászólásod, ilyen alacsony kompetenciával kétlem hogy gyerek nélkül is abszolválni tudnál egy egyetemi képzést, viszont legalább tudod mire fogni (a gyereked születésére) hogy miért nem sikerült és miért estél ki az egyetemről.
Ha tudsz olvasni nyilván olvastad a kérdésem utolsó mondatát ami arra vonatkozik hogy tapasztalatokat szeretnék arról hogy kinek hogy ment a gyakorlatban. Egyetemet már végeztem és bármennyire is meglepő számodra nem kellett semmire fognom, hogy miért nem sikerült mert 4.5-ös átlaggal végeztem.
Nem ismersz így nem értem mért kell általánositani meg ítélkezni.
Nem az ellenvéleménnyel van bajom, irtak előtted is. Inkább a stílus a probléma meg a feltételezés hogy leszarnám a gyermekemet csak azért mert tanulni szeretnék.
Nyilván van bennem aggodalom. Ezért tettem fel a kérdést. De nem hiszem hogy magyarázkodnom kellene neked. További szép estét és név nélküli észosztást 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!