Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire nehéz a BGE gazdálkod...

Mennyire nehéz a BGE gazdálkodási és menedzsment szakja?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Köszönöm.
2023. jún. 11. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A közepesen nehéz szakok közé tartozik. Nem egy alkalmazott matematika szak, de nem is óvónőképző. Ha közepes voltál matekból, fogadj magántanárt szeptembertől a matekhoz és a statisztikához. A többi nem vészes, tanulni kell.
2023. jún. 11. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a többi tanulós tantárgy, olvasgatós, "csak" a matekot kell kicsit fejlesztenem, ezek szerint?
2023. jún. 11. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly végeztem ott azon a szakon.

Nekem könnyű volt, pár napot elég tanulni a vizsgákra, ha az átmenés a lényeg.

Rengeteg csapatmunka, beadandó van. A legtöbb tárgy 6 kredites, így nincs sok tantárgy, vizsga.

A gazdasági matematika és statisztika is teljesíthető (zh-kon könnyebb, mint vizsgákon), nem új megoldásokat várnak, hanem az olyan feladatok megoldását, amit az órákon is leadtak. A statisztika nekem jobb volt, mivel gépes (Excel) vizsga volt és plusz pontokat is lehetett kapni az előadásokon.

A digitális vállalkozás specializációt nem ajánlom egy professzor miatt. Érdemes a tanárok felől kérdezni felsőbbévesektől, mert ha jól választasz, nagyban megkönnyíted az egyetemi életed.

2023. jún. 12. 09:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő választ. Ment a zöld pipa :)
2023. jún. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!