BGE vagy Tomori Pál Főiskola?
Figyelt kérdés
Közgazdász szeretnék lenni, Gazdálkodási és menedzsment szakra szeretnék jelentkezni.2023. jún. 10. 17:26
11/14 anonim válasza:
Megértem az álláspontodat, de nekem az az érzésem, hogy a gazdmen inkább pont azoknak való, akik nem konkrét dolgot képzelnek el elsőre, így még idejük is van választani. Szerintem érték ez a diploma. Ha a pénzügy érdekelné jobban a kérdezőt, akkor oda menjen. Ha a hr, akkor oda nyílván. De ha mindegyik, vagy más dolgok, sőt, akár saját vállalkozásban is gondolkodik, esetleg egy multinál középvezetői, vezetői beosztást kíván a későbbiekben betölteni, akkor viszont gazdmen.
12/14 anonim válasza:
Én is megértem a te álláspontodat, és szerintem ez is egy jó tanács. Ha nem egészen kiforrott (és miért lenne az) középiskolában, hogy pontosan a gazdaság melyik részével és hogyan szeretne foglalkozni, akkor szerintem is jó választás a gazdmen, és majd később vagy közben szakosodik.
13/14 anonim válasza:
Megbeszéltük.
A kérdező pedig eldönti a többit.
14/14 anonim válasza:
Gazdmen szerintem is jó annak, akinek még nincs kiforrva, hogy hova menjen, milyen szegmensbe, de érdekli a gazdasági terület. Onnan egy két éves mesterrel már versenyképes, azt az időt meg már sokkal kevesebb erőfeszítéssel, akár munka mellett is eltöltheti, mondjuk egy pénzügy mester, egy markering mester vagy ennek a mesterszakja a vezetés és szervezés (ezt mondjuk sokan kevésbé tartják versenyképesnek), vagy egy vállalkozásfejlesztés stb. szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!