Magyar oktatási hivatalon belül hol tudom megnézni a 2023as őszi közép szintű földrajz érettségi szóbeli tételeit?
Ezt a PDF-et találtam róla, ahova ide is van írva hogy témakörök meg vizsgakövetelmények, de azt nem tudom, hogy ez most az írásbelire vonatkozik, hogy ezeket kell tudni hozzá, vagy arra hogy ezek a szóbeli tételek és mellette részletezi, mit kell róla elmondani. Szerintetek?
Az a vizsgakövetelmény (ráadásul még a 2017-es követelményrendszer szerinti, ha előrehozottazol, akkor neked a 2020-as kell), ami átfed mindent, amit szóbelin és írásbelin kérdezhetnek.
A középszintű szóbeli tételeket a tanárodtól kapod meg, vagy ha kormányhivatalon keresztül jelentkeztél, akkor az OH honlapjáról lehet majd letölteni 1-2 hónappal vizsga előtt.
Köszönöm szépen, ez nagyon hasznos volt!
A 2020asnak is oda kell lennie feltöltve? Mert értem hogy ez a 2017es szerinti, de akkor miért írták volna oda hogy 2023 október-november vizsgakövetelményei? Mármint, az őszi érettségi csak előrehozott lehet.
Tanáron keresztül fogok jelentkezni egyébként, úgyhogy akkor valószínűleg a tételeket is tőle kapom majd.
"Mert értem hogy ez a 2017es szerinti, de akkor miért írták volna oda hogy 2023 október-november vizsgakövetelményei? Mármint, az őszi érettségi csak előrehozott lehet."
Ez így azért nem igaz. Javító, pótló és ismétlő érettségit is lehet tenni ősszel. Akik idén, vagy még korábban végeztek nekik most ősszel (utoljára) még van lehetőségük a 2017-es követelmények alapján vizsgázni.
Innen le tudod tölteni az új követelményrendszert: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!