Duplázni csak emelt érettségikkel lehet?
Van egy 82%-os német emeltem a törim viszont nagyon rossz lett, és az volt a másik emeltem. A közép angol 65% és akkor ha lehetne azt dupláznám meg + van még egy középfokú nyelvvizsgám.
A szakra nem világos nekem hogy a töri helyett elfogadnak-e nyelvet is.
"történelem és nyelvek (fel van sorolva)"
Ha így van írva, hogy "ÉS", akkor a törit mindenképp nézi, a másik érettségidre meg azt nézi, amelyik törin kívül jó még oda, és a legtöbb pontod lenne vele. Ha ez az angol, akkor azt veszi. Ez a duplázás lényege, hogy két erre a szakra jó érettségit duplázva számol, ha mondjuk több odavaló érettségid is van, amit elfogad a szakra, akkor a magasabb százalékút duplázza, hogy kedvezőbb pontszámot eredményezzen.
Esetleg megírod melyik szak? Mert ezt így általánosságban nem lehet megmondani.
Ha úgy van felsorolva, hogy történelem ÉS nyelv..., akkor kell a töri. Ha viszont csak simán fel van sorolva, hogy történelem, nyelv..., akkor a felsoroltak közül bármelyik kettőt választhatod. De ha megírod melyik szak, akkor szívesen ránézek, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!