Szerintetek van értelme érettségizni?
Sziasztok! 18 éves vagyok, most lett meg a központi fűtés, és gázhálózatrendszer szerelő szakmám. Viszont nem szeretnék ebben dolgozni. Legalább is egy ideg. Jelenleg van egy munkahelyem, amit szeretek csinálni, és úgy érzem sokáig csinálnám ezt. Eddig úgy volt, hogy akarok érettségit, mert azért jó ha van. Bár így, hogy szakám is van(amivel később szeretnék foglalkozni azért) illetve jelenlegi munkahelyem is, így sok értelmét mégsem látom. Sokat tanulok, viszont önfejlesztési célokból. És nem akarok nagyrészt felesleges dolgokat tanulni, inkább olyan dolgokat, amikből sok hasznom van.Szooval most kicsit tanácstalan vagyok, nem tudom mennyire van értelme. Szerintetek?
F
Van.
Mivel szeretsz hasznos dolgokat tanulni, nem lövöm le, hogy miért is. Rádbízom, hogy rájöjj magadtól.
Köszönöm a válaszokat, akkor inkàbb elkezdem:)
#3 Szerencsére egyik ismerősöm miatt sikerült megszerezni ezt a munkát,be vagyok jelentve.Amúgy ha magamtól mentem volna oda, szerintem sem jött volna össze:D
Hogyne lenne.
Abban egyetértek hogy nagyrészt felesleges dolgokat kell tanulni hozzá, hogyha soha nem akarsz a matekkal foglalkozni mondjuk, de egyrészt érettségi nélkül sehol nem keresnek embert, még a kukasoknak is van, másrészt az érettségi középszinten olyan egyszerű, hogy még egy drogos is megirja hármasra nulla felkészüléssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!