Emelt történelem szóbeli?
Figyelt kérdés
Aki már esetleg volt, mennyire volt nehéz? Nagyon félek tőle, jelenleg azt érzem hogy semmihez sem tudnék hozzászólni semmit2023. jún. 4. 20:17
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem tudom
Szerintem 55-60 korul lesz mert az egyik esszebe masrol irtam mint amirol kellett volna:(
2023. jún. 4. 22:20
4/7 A kérdező kommentje:
74% lett.
2023. jún. 5. 09:58
5/7 anonim válasza:
Nekem tavaly az áprilisi törvényeket kérdezték részletesen. Vmiért nem számítottam rá, hogy egy kisebb témakört kell majd kibontani negyed órában ráadásul nem volt a kedvenc témám. Alig tudtam vmit a papírra írni és kb 4 percig beszéltem, de utána ahogy kérdeztek szinte mindenre tudtam válaszolni és majdnem max pontot adtak.
6/7 anonim válasza:
Nem nehéz, a vizsgáztatók is rendesek. Ha ment az írásbeli itt se lesz baj. Nekem is 74% lett az írásbeli és ekörül alakult a szóbelim is.
7/7 anonim válasza:
Én még 2009-ben érettségiztem történelemből emelt szinten, de nagyon pozitív tapasztalataim vannak! Kállai Miklós hintapolitikáját húztam, melyhez rengeteg forrást kaptam. Könnyű volt használni is.
Egy-két hibám volt is, amit kérdeztek, de nem tudtam, de mégis legnagyobb meglepetésemre 100%-ot kaptam!
Nagyon rendesek voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!