Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha 370-380 pontal jeletkezem...

Ha 370-380 pontal jeletkezem kínai kultúra és történelem szakos tanárnak van esélyem, hogy felvegyenek?

Figyelt kérdés
Az években nem igazán indult, egyáltalán elidníták 1 ember miatt a képzést? Mert. Nekem ez lenne jövőre amit 1. helyre jelölnék, viszont nem igazán találok róla infókat.
2023. máj. 28. 17:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat kínai nyelv és kultúra
2023. máj. 28. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában tanári szakoknál az van, hogy simán indulhat 1 fővel, mert nem csak azokkal vagy közös órákon, akikkel ugyanaz a szakpárotok. A töris tárgyaidon ott vagy a töri+bármi szakosokkal (+egyéb szakon lévőkkel, akiket érint az óra), a kínaison meg a kínai+bármi szakosokkal(+egyéb szakon lévőkkel, akiket érint az adott óra).

Egy barátnőm pl matek-angol szakpáron van(azért nem saját példát hozok, mert az én szakpárom is elég ritka). Matekon ott van a többi matek+bármi szakosokkal, meg néhány órán a matek bsc-s hallgatókkal, angolon meg az angol+bármi szakosokkal, meg anglisztikásokkal.

A ponthatár meg az utolsó legyen, ami miatt aggódsz. Tanárin kb nem fog felmenni a minimum, olyan kevés a jelentkező, és ez szerintem hatványozottan igaz az általad választott szakpárra.

2023. máj. 28. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a kínaival párosított tanárszakokra idén öten jelentkeztek első helyen, igen jó esélyed van, hogy ezek a tanárszakok elindulnak, feltéve, hogy a másik négy jelentkező elég pontot ér el. Tőlük függ minden, mert a 370 pont biztosan elég lesz a bejutáshoz.
2023. máj. 28. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 írja, hogy jövőre akar jelentkezni! 🙃
2023. máj. 28. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!