Mennyire van esélyem arra hogy a rendkívüli felvételi eljárásban felvegyenek egy ilyen gimnáziumba?
Az a helyzet, hogy ez egy kicsit távolabb, olyan 80 km-re van a lakóhelyemtől, tehát csak vonattal tudom az utazást megoldani.
Ha megjelöltem volna, biztos felvesznek, hiszen erre a tagozatra 18 jelentkezőből 18-at felvettek,(ugye 32 fős lenne az osztály, így maradt 14 hely) amelyik gimibe pedig én mentem volna első helyre, majdnem 5-szörös volt a túljelentkezés.
Felvettek máshova is a központi felvételi eljárásban, de inkább élnék ezzel a lehetőséggel, úgyis ha az üres helyek száma nem változott a rendkívüli felvételi eljárás kezdete, tehát május 10. óta, akkor remélhetőleg van esélyem. A szüleim szerencsére mindenben támogatnak, és ma tervezek az iskola igazgatójának levelet írni a jelentkezésemről. Egyébként nem rossz iskola, az érettségi tantárgyakból Németből, Angolból, történelemből, magyarból az országos átlag 120-150%-át teljesítették az érettségizők. Valamint konkrétan fényképet is kérnek a jelentkezőktől. Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!