Egyetemen rendkívüli okból való passzivitásra elfogadják, hogy nem tudom finanszírozni a tanulmányaim/ utazást?
Államis levelezős vagyok.
És tudom tudom munkaerőhiány van meg az nem talál, aki nem akar stb. Csakhát a valóság más.
Sajnos egyszerűen nem tudnak itthonról se támogatni, nem tudom finanszírozni az utazásaim, a jegyet, kaját, és az szállst.
Ezan.
Elfogadják?
De már bejelentkeztem, és lejárt az időszak, és pár órán voltam.
Legközelebb a "rendkívüli" március 3. után lesz elérhető lehetőség a passzivitás.
Magpróbálhatod, de ha nem sikerül, akkor 2 lehetőséged van:
- utólagos paszsivalas saját hibából, ami pénzbe kerül, nem tudom így hirtelen hogy mennyibe, tjsz vagy ahogy nálatok hívják megmondja
- diákhitelt veszel fel, kifizeted ezt a féléved belőle, az őszi passziválod és akkor dolgozol, visszafizeted a hitelt. Szerencsére nagyon kedvező, szinte nulla kamata van, legalábbis a diákhitel 1-nek, amit csak tandíjra tudsz költeni, de az neked jó is lenne
Na a kérdés kiírása óta eltörtem a lábam..
Azt gondolom elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!