Debreceni egyetem-Rendkivüli/egyszeres szociális ösztöndij kapcsán lenne pár kérdésem?
Be akarom adni mert sajnos anyagilag padlón vagyok,ott tartok hogy már a tanulmanyaimat sem tudom finanszirozni.
Pár kérdésem lenne.
Mennyit lehet igényelni?
Valahol azt irják,hogy legfeljebb 50.000 Ft az összeg,a kérvényen viszont az szerepel,hogya támogatás minimum összege 50.000.
Most akkor ennyi a max. vagy ez a minimum és ettől többet is lehet igényelni?
Az összeget nekem kell odaírni,hogy mennyit szeretnék vagy azt ők döntik el,hogy mennyit adnak?
Mennyi idő mig a kérvényt elbírálják?
Köszönöm
Diakhitelt nem veszek fel az 100%..
Diakmunkaból meg nem lehet megélni,az azoknak jó akik akarnak egy kis kiegészitést a hétvégére,hogy többet ihassanak el...
A teljes idejü munka meg ugye az egyetem miatt nem lehetséges.
Anno (2010-ben) nekem járt a szociális ösztöndíj. Akkor 23700 forintot volt havonta , nem tudom, most mennyi.
Lehetett egyszerit igényelni-nem kellett hozzá haláleset vagy ilyesmi- nehezén ment a dolog, végül személyesen kerestem őket, pár nap múlva utaltak 59500 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!