Szerintetek èrdemes olyan szakmàt vàlasztani, ami egyre nèpszerűbb ès fèlek, hogy nem tudok majd elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
A gyógytornàszkodàsra gondoltam, ami egyre nèpszerűbb, biosz osztàlyba jàrok ès jóformàn a negyed osztàly gyógytornàsznak kèszül ès fèlek, hogy nem fogok bekerülni az egyetemre/nem fogok tudni elhelyezkedni, mert tömve lesz minden kórhàz gyógytornàszokkal, mire èn odakerülök. Ràadàsul a fizikumom ès csontozatom is gyenge ès azt hallottam, hogy 70-80 kg os embereket kell emelgetni ès èn is mèg csak a 169 cm-hez kèpest is 45 kg vagyok s nem tudom belevàgjak-e de nem tudom màshol elkèpzelni magam. Mit tegyek? Megpróbàljam ìgy is? Szerintetek is egyre több a gyógytornàsz? Ilyen fizikummal is megpróbàljam?#Pàlyavàlaszàs #Nèpszerű szak
2023. máj. 26. 15:41
1/1 anonim válasza:
Majd úgyis kiderül, tudod-e csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!