Belevágjak vagy sem?

Figyelt kérdés
Bölcsész szakra járok, de úgy érzem, nem az én világom. Főképp a rengeteg olvasni való, ami a halálom, szabadidőmben is inkább elvonulok számítógépet szerelni, vagy fotót szerkeszteni, persze nyomon az egyetemet is keményen, de sajnos egyre kevesebb kedvvel, energiával, ami a mostani szakot illeti. Valamelyik mérnöki irány is vonzana, arra jöttem rá, de sajnos ellinkeskedtem anno a matek tanulását, így eléggé a nullán vagyok. Jövő májusig lehet jutni vajon valamire ezzel kapcsolatban? Mire elegendő egy év matek tanulás tanárral? Mondjuk napi 3 órában, diákmunka mellett? Vagy hagyjam a dolgot, s legyen egy örök álom inkább? PTE-MIK gépészmérnöki a cél.
2023. máj. 19. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Hát nekem is magas miért kell most ennyire belekötni a kérdezőbe, gépészmérnöknek akar tanulni nem magyar tanárnak. Teljesen érthetően írt és az olvasnivalón kívül nem látok más nagy nyelvtani hibát.

Integrálást amúgy is az alapoktól tanítják, hasznos ha nem egyetemen látja az ember először mert azért elég gyorsan ledarálják, de több mint egy éve van még arra hogy megtanulja.

2023. máj. 19. 18:44
 12/14 anonim válasza:
54%
kedves 11-es, a magyartanár is egy szó. :)
2023. máj. 19. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Oké, mivel nem vagyok már egyetemi hallgató hova vigyem vissza a diplomám ilyen borzalmas tett után? :) Végén még kiderül hogy úgy végeztem el a villamosmérnökit hogy nem tökéletes a hejjesirásóm (mondjuk nem is állítottam magamról). Fel is mondjak a munkahelyemen esetleg, nehogy szégyent hozzak a szakmámra?

Kedves kérdező, látod én se tudok írni mégis valahogy lett diplomám, nálad sincs semmi veszve :D

2023. máj. 19. 19:29
 14/14 A kérdező kommentje:
13. Vannak ilyen emberek sajnos. Más szemében a szálkát látja, a sajátjában meg a gerendát se veszi észre tipikus esete.
2023. máj. 19. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!