Mennyire tartjátok helyesnek kiválasztani az ovist csoportjából egy iskola előkészítőbe?
Sziasztok.
Óvónő vagyok.
Óvodánkban van 4 csoport.
Igazgató tegnap bejelentette, hogy adnunk kell 4 gyereket az egyik csoportba, ami full nagy lesz, mivel ott már mindenki aki marad nagy és nem akarnak 4 kiscsoportost odatenni.
:(
Na es elvennék 4 "gyerekünket", amit egyáltalán nem szeretnék, mert így csak 4 nagy marad a csoportunkba,akkor jó formán 8 helyett 4-et ballagtassunk el...
És elveszítünk négy okos gyermeket, akik bölcsiből jöttek hozzánk.
Végül odaadtuk, mert nem akartunk ellentmondani a főnöknek. A szülők beleegyeztek, mert nyilván nem tudtak mit csináljanak és gondolták ott majd minden is az iskoláról fog szólni, nem foglalkozva az itt maradt baràtok érzéseivel és a gyerekek érzéseivel.
Utólag meg amiatt nem tudok aludni, mert eszembe jutott, hogy a másik 2 csoportból miért nem vettek el gyereket. Mert gondolom egyértelmüen nemet mondtak.:)))
Vagy mindből kellett volna 1-et vagy egyet sem. Hisz azok is vegyes csoportok abból is lehetett volna el venni.
Örülnék, ha megnyugtatnátok, mert tudom 1 évröl van szó, de utólag igazságtalanságnak tartom, hogy csak mi tőlünk vettek el es tárgyként kezelik a gyereket, nem törődve a személyállandósággal.
Természetesen képesítéssel rendelkező óvodapedagógus vagyok, aki tanult az egyetemen a személy állandóság fontosságáról.
Itt nem csak az én személyem, hanem a társaik személye is fontos, akikkel mindig játszik és bölcsődés kora óta adott a ragaszkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!