Tényleg nem érdemes belekezdenem?
Figyelt kérdés
Először is tisztázzuk,egy egyszerű melós fiatal vagyok. (22/f)Meguntam ezt az életet elég hamar és habár ismerősök elmondása szerint jól keresek (nettó 350) nem szeretem ezt csinálni és nem akarom így leélni az életem,változtatni akarok.Érdekel a programozás,hogy alkossak valamit mint pl egy weboldal vagy hasonló.De akárhol utána olvasok mindenhol elveszik a kedvem és feladom még a reménykedést is hogy lehet belőlem programozó.0 tudással tényleg nem érdemes neki kezdeni otthon?Ha kell egy évet rászánok az esti érettségin hogy legalább az meglegyen és később talán tovább is tudnék tanulni de addig is van értelme munka mellett tanulni internetről?A sok negativitás teljesen elbizonytalanított és azt sem tudom hol kezdjek neki.Valaki egy pár tanáccsal ha eltudna látni amivel elindulhatok nagyon megköszönném.A nyelvtanulás is érdekel,szövegértelmezés eléggé jól megy angolul játékokból/filmekből2023. máj. 1. 21:30
1/1 anonim válasza:
Nem kell elmondd a terveidet senkinek, főleg nem alacsony neuroplaszticitású bárányoknak. Könnyedén odatalálsz a megoldáshoz, főleg ha angol megy. Ha nem megy, akkor pár év videózás után már csak azzal kell szenvedj, hogy megszólalj, és a megfelelő dolgokat gyakorold kötetlenül, de rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!