Érdemes ebbe belekezdenem?
Már majdnem 1 éve, hogy tervbe vettem a továbbtanulást egyetemre.
Jelenleg 10.-es vagyok, fizikát szeretném tanulni, de nincs ilyen tantárgyam. Gondolkoztam azon, hogy magántanár segítségével szeretném letenni az emelt fokú érettségit legalább 80%-ra.
Mennyi idő alatt tudok rá felkészülni, hogyha még az alap ismeretekre is szükségem van?
Nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, de félek ettől, hogy erre nem lesz lehetőségem. Természetesen ennek része a matematika is, amit faultációnak is szeretnék félvenni, ha az órarendem engedi a szakmám mellé.
Szóval lényegében röviden, van-e esélyem, és ha igen, mennyi idő alatt tudok 0-ról emelt szintű fizika érettségit letenni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha nincs fizikád és nem is volt az iskolában, akkor nem jelentkezhetsz érettségire belőle, míg középiskolai tanuló vagy.
Amúgy fel lehet rá készülni.
Az előttem szoló jól modndja, de van rá megoldás! Osztályozó vizsgát teszel fizikából (3 évnyi anyagból), mondjuk 11. első félévben a 9.-es fizikából, 11. év végén a 10.-es fizikából és 12. félévkor pedig 11.-es fizikából.
Ha van magántanárod, aki rendszeresen foglalkozik veled és adott esetben be tud vinni egy iskolába, hogy kísérletezz minden gond nélkül le lehet tenni az emeltet.
Valójában elég, ha csak 1 tanév végi jegyed van jelenlegi törvény szerint.
De fel tudsz rá készülni. Mozaikos könyveket szerezd be.
Igen, valóban három éves tantárgy a középiskolákban általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!