Mi történik akkor, ha egy szaktanár asztalosokat, ácsokat vagy kőműveseket tanít, s egy lány kap ötöst?
Én láttam már asztalost, ácsokat, kőműveseket, villanyszerelőt és vízvezetékszerelőt, viszont ezt a munkát férfiak végzik. Az iskolában minden szakmát külön tanteremben tanítanak. Egymás osztálytársai meg csak azok lehetnek, akik egy tanterembe járnak.
Ha ott ahol vagy az asztalosok, vagy az ácsok, vagy a kőművesek tanulnak, ott egy lány ötöst kap a vizsgán, akkor mi történik?
Válasz 1-esnek: vannak dolgok, amiket férfiak végeznek (pl. asztalos, ács, kőműves, villanyszerelő, vízvezetékszerelő).
A gyik.hu-n is írtam már hasonló témát:
Van női villanyszerelő és asztalos is. Éppen úgy mint az alsós tanítók közt is van férfi.
Egy adott szakmát nem csak egyneműek végezhetnek.
"Ha ott ahol vagy az asztalosok, vagy az ácsok, vagy a kőművesek tanulnak, ott egy lány ötöst kap a vizsgán, akkor mi történik?"
Mi történne? Minek kellene történnie?
#7, ez melyik bolygón van így? Mert a Föld nevűn egyáltalán nem.
Jól is néznénk ki, hogyha az ácsnak vagy a kőművesnek egyetemet kellene végeznie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!