Mivel tanuljak tovább?
Már nagyon régi álmom, hogy színész legyek. Kiskoromtól kezdve elvarázsolt a színház. Szabadidőmben sokat olvasok,szavalókra járok(álltalában pozitív visszajelzéseket kapok), az iskolámban színjátszós vagyok, magánénekre is járok zeneiskolába. Szóval tényleg igyekszem mindent megtenni azért, hogy felvegyenek az SZFE-re, vagy Kaposvárra, de az a baj, hogy ez egy nagy lutri ilyen szempontból. Két év múlva érettségizek, szóval időm mint a tenger még addig, de ki kellene találnom egy b tervet, ha mégsem jönne be. Idén kellett fakultációt választani és én Töri, Magyarra megyek jövőre. Nem tudom ezzel milyen irányba induljak, ha nem jön be a színészet. Biosz, Kémia teljesen kilőve nálam, ahogyan a nyelvek is, ezek közül egyik sem az erősségem. Bár a nyelveket legalább nem utálom ;D
Ti mit gonoltok/ajánlotok?
Nagyon nem tudom még, hogy mivel szeretnék foglalkozni...
A segítségeteket előre is köszönöm!
Igen én is erre gondoltam, bár tényleg nem érné meg. Annyira nem bírom a "gyerekeket" az osztálytársaimon is látom, hogy ezeket a tantárgyakat mennyire utálják és ezért megbélyegzik a tanárt. Erre pedig nekem nem sok kedvem lenne :///
Köszi, hogy ilyen hamar válasszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!