Hol tanuljak tovább, ha 3D artist szeretnék lenni?
10.-es vagyok, és idén kell kiválasztani, miből szeretnénk jövőre fakultálni. Ezt ugye már érdemes eleve az egyetem alapján, amelyikbe megyek, eldönteni. 3D modeller/artist szeretnék lenni a jövőben, de le vagyok ragadva ott, hogy melyik egyetem a megfelelő számomra. Amik eddig szóba jöttek (ahol van info szak, vagy vmilyen 3D art): BME, Pázmány, Óbudai Egyetem, Metropolitan egyetem->média design.
Szerintetek mi lenne a legjobb opció? (ha van más, azt is írd le, köszi)
(programozás nem riaszt vissza, idővel abba is bele akarok menni)
Jelenleg a BME-t tűztem ki, és ha esetleg ott nem is mennének annyira rá a modellezésre stb, mindig ott van pl egy Mesharray online suli 3d art témában.
Aki esetleg jár/t a felsorolt sulik egyikébe (BME, Pázmány, Óbudai, Metropolitan->média design), attól nagyon megköszönöm ha ad véleményt, tippeket.
Mérnökinfó nem művész egyetem. Nem is céljuk matek lesz bőven helyette.
Azért mondtom mert ott problémát kell megoldani és nem modellekkel fogsz művészkedni. Max a modellnek a fizikáját fogott csinálni, ha nem olajfúró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!