Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Le tudnátok írni hogy mit...

Le tudnátok írni hogy mit dolgoztok?

Figyelt kérdés

Pályaválasztás előtt állok, és fogalmam sincs hogy mit kéne válasszak, hogy mit dolgozzak a jövőben.

Mindekét szülőm tanár, így semmilyen betekintést nem kaptam az életben, egyszerűen nem tudom hogy milyen munkák léteznek. Ihlet merítésnek tettem fel a kérdést hogy hátha megtetszik valami

Esetleg odaírhattok egy körülbelüli értéket is hogy mennyi a fizetés.

2023. ápr. 12. 22:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze továbbtanulásról is lehet szó, sőt inkább olyat keresnék
2023. ápr. 12. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miben vagy jó? Miaz ami érdekel? Fizikai, szellemi munka inkább? Én a magamét tudom javasolni, vasúton dolgozom, kell hozzá tanulni elég sokat (attól függően azon belül mi leszel), meg ugye dolgozni kell ünnepnap és hétvégén is, de akkor több pénzért, meg lehet ingyen utazni.
2023. ápr. 12. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Melyik tantárgyakat szereted, vagy tanultad könnyen?
2023. máj. 22. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!