Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felnőttképzésre fogok járni....

Felnőttképzésre fogok járni. Hogyan nyissak az első nap?

Figyelt kérdés

Anno az iskolában rengeteg szekálást éltem át, emiatt a szociális készségeim nem túl jók, és tartok az emberektől.

6 éve érettségiztem, májustól pedig továbbképzésre fogok járni hogy valami szakmafélét szerezzek. Senkit nem ismerek, azt sem tudom hányan leszünk, kicsit már most is be vagyok szarva a helyzettől.

Hogy lendülhetek túl az első találkozáson?

2023. ápr. 8. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na itt senki nem fog szekalni, abban biztos lehetsz. A tanulásra koncentrálj.
2023. ápr. 8. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem fognak szekálni
2023. ápr. 8. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez már fél siker, de hogyan nyissak? Gondolom ott lesz egy pár tanácstalanul várakozó ember, úgy nem akarok kezdeni hogy egyesével mindenkinke bemutatkozom.. :D
2023. ápr. 8. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd alakul, ne idegeskedj ilyenen, elso napok ugy is bemutatkozas lesz! Azt majd kimentek kavezni,cigizni stb akkor dumaltok, ne parazz
2023. ápr. 8. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát a cigizni ezért ne kezdj el,de az ilyen közös kávézásból ne maradj ki, max iszol koffein mentest. Felnőtt kepzes meg nem olyan mint a középiskola, itt az emberek munka mellett már máshogy állnak hozzá.
2023. ápr. 9. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!