Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tanulhatnék az alapoktól?

Hogyan tanulhatnék az alapoktól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy apuka vagyok, aki szeretne az általános iskolás fizikától, kémiától, matematikától és biológiától kezdve a középsulis szintig eljutni. Eleinte csak a gyermekem miatt, hogy tudjam támogatni a tanulás során, és tudjak vele beszélgetni a tananyagokról és tudományról, mert nagyon érdeklődik iránta, de olyannyira előjött a vágyam a tudomány iránt, hogy szeretnék emelt szintű érettségit, mert mindig is érdekeltek a természettudományok, csak eltemettem magamban ezen dolgokat annó a környezetem miatt.

Hogyan és hol tanulhatnék az alapoktól, hogy minél hamarabb eljussak az érettségi szintig?

2023. ápr. 5. 11:20
 1/4 A kérdező kommentje:
*egyetemre is szeretnék menni, azért van szükségem az érettségire. Pontosan nem tudom melyik szakra még.
2023. ápr. 5. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Tankönyvek. De van a neten is anyag bőven.
2023. ápr. 5. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Matekra jó a mateking, abban van középsulis rész is.

Youtubeon is van rengeteg fizika, matematika oktatóvideó.

Egyébként meg tankönyvek.

[link]

Itt kb. minden tankönyv elérhető, sőt online letölthető, + munkafüzet és megoldások.

2023. ápr. 5. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

ezen az oldalon sok anyagot találsz

ha tudsz angolul, akkor érdemes otthoni kísérletekre is rákeresni az adott tananyaggal kapcsolatban.

én úgy vettem észre hogy sok dolgot újra tanulunk. Megismerünk valamit általánosban, majd az előjön mélyebb szinten középsikolában. Erre ráerősíthetsz hogy átolvasod a gyerek tankönyvét, majd hozzánézed hogy mit tanítanak abban a témában középiskolában. Így ha valami jobban érdekli őt, akkor mélyebben bele tudsz menni a témába és új dolgokat tanítani neki ami az órán nem jön elő mert nem veszik olyan mélyen még az anyagot.

2023. ápr. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!