Mezőkovácsházán a Hunyadi az jó suli?
Figyelt kérdés
Nézegettem a honlapukat elég sok programuk van.
Mindig történik valami.
2023. márc. 29. 11:18
1/2 anonim válasza:
Ott érettségiztem 2009-ben.
Már akkor is "r*b@ncképző" volt a gúnyneve.
Nem tudom, hogy ma mi újság arrafelé, de ha most választhatnék, az lenne az utolsó iskola, ahová jelentkeznék.
Mindenért külön fizetni kellett, ha kitaláltak valami programot - kötelező megjelenni, de pénzbe kerül.
Alapítványi hozzájárulás címszóval KÖTELEZŐEN szedtek be negyedévente párezer ft-ot, és még sorolhatnám.
A tanítási órák java része le volt tudva azzal, hogy írásvetítőn kivetített szöveget másolj a füzetbe, majd másnapra készülj belőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Én csak a képeken láttam hogy bál volt szalagavató faültetés meg valami honvédelmi valami.
Képről jónak tűnik.
Tanárok milyenek?
2023. márc. 29. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!