Mi a véleményetek a Halásztelki Hunyadi Mátyás Áltanos Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskoláról?
Oda szeretnék továbbtanulni,úgy néz ki fel is vesznek.Érdekelne hogy milyenek a diákok,tanárok,oktatás.
:)
Voltam ott nyílt napon, szerintem igen-igen gyenguszka.Egy ismerõs srác oda jár, 11-es, õ is csak ezt tudja mondani.
Egyébként külsõsként elé nehéz bekerülni, mivel az oda járó általános iskolások elõnyt élveznek.Szóval halálra tanulhatod magad, hogy bejuss, de nem éri meg a belefektetett energiát.
Amúgy szerintem az a legnagyobb gond, hogy a sulinak nincs tapasztalata, hiszen még alig volt érettségizõ osztályuk.Ebbõl kifolyólag még sok mindent csinálnak gyakorlatlanul, esetleg rosszul.Késõbb lehet, hogy egy nagyon jó iskola lesz belõle.
Nagyon gyenge!!! Példát vehetnének és tanulhatnának a Batthyány Kázmér gimitől, onnan szinte mindenkit felvesznek magas szintű egyetemre, fősulira.
Pedig ellesni jó dolgokat más iskolákból, hogy ők hogyan is motiválnak tanítanak nem bűn hanem erény.
Így ők is mehetnek a levesbe ... mondjuk ehez megfelelő tanári kar és vezetőség szükségeltetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!