Milyen egyetemi képzésre menjek, ha nincs kifejezetten olyan szak ami érdekelne?
Szeretnék tanulni, azzal nincs bajom, csak még nem tudom, hogy mi az ami érdekel. Miskolci vagyok, ezért leginkább mérnöki, informatikai, illetve 1-2 közgazdász pályát néztem ki.
Nem akarok kertelni, leginkább a fizetés alapján választottam ezeket, mivel nincs konkrét érdeklődési köröm.
Top3 kinézett szak:
-Villamosmérnöki
-Programtervező informatikus
-Gazdaságinformatikus
Ezek közül melyik a legnehezebb, vagy a legértékesebb a munkaerőpiacon?
Igazából bármilyen véleményt szívesen fogadok.
Pontosan így vagyok ezzel.
Logmérnökivel kapcsolatban hallottam már olyat is, hogy folyamatmérnöktől a tesztmérnökig bármire alkalmas, de olyat is, hogy csak raktár vezetőnek jó.
Erről mi a véleményetek?
Hat faszi lehet halasztanod kene a tovabbtanulast ha csak a penz a lenyeg. Nem tudjuk h ezek a szakmak mennyire lesznek keresettek 5ev mulva amikor vegeznel. Arrol ne is beszeljunk h mennyi onfelaldozassal jar egy egyetem elvegzese, meg akkor is ha imadod a munkadat, 30-40%at utalni fogod mert semmit se szeretunk 100%-osan.
Termeszetesen a penz nagyon fontos, de nem kell egyetemre menni azert h penzt keressen az ember, igy vagtaba meg tenyleg folosleges.
Irtad barmilyen velemenyt meghallgatsz ezert leirtam. De am az egyetemi jelentkezesek oszre mar lezarultak, potjelentkezest tudsz csinalni majd a nyaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!