Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha már leadtam a felvételit...

Ha már leadtam a felvételit válthatok egyetemet?

Figyelt kérdés
Február 15-ig lehetett leadni a jelentkezést. Gazdaságinformatikust írtam be elsőnek, ezt Pesten tanulnám ahol most is élek. Egy szerencsétlenség miatt azonban Debrecenhez leszek kötve viszont azt nem írtam be. Van rá lehetőség hogy utólag ugyanarra a szakra jelentkezzek de ezúttal Debrecenben? És persze még ebben az évben, semmiképpen nem hagyok ki egy évet.

2023. febr. 23. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Új helyet nem tudsz beírni. Csak a sorrenden módosíthatsz egyszer, megjelölt helyet törölhetsz és max a megjelölt államis helyek önköltséges párját írhatod be pluszba.

Esetleg azt tudod csinálni, hogy törlöd a jelentkezést és ha marad hely a Debreceni Egyetemen és meghirdetik pótfelvételin a szakot, akkor tudsz jelentkezni. De ez ugye nagyon bizonytalan és ha marad is hely, az jó eséllyel csak önkölségesen lesz.

2023. febr. 23. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1. helyesen írta le.
2023. febr. 23. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. febr. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!