Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szóbeli tételeket középiskol...

A szóbeli tételeket középiskolában változtathatják?

Figyelt kérdés

2017. júl. 13. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Most nem tudom pontosan mennyit kell változtatniuk évente(de ha jól tudom 4 vagy 5), de pl irodalomból vannak olyan tételek amiknek kötelezően a tételek közt kell lenniük, tehát azt a pár tételt nem változtathatják meg.(pl Petőfi, József Attila, stb)
2017. júl. 13. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hogy változtathatják, hanem kell is. Az előző mindent leírt, annyival egészíteném ki, hogy az életmű kategóriás költők (Arany, Petőfi, Ady, Kosztolányi, Babits és József A.) tételei is változhatnak. Én most érettségiztem, és pl. nálunk az előző évben Kosztolányi költészetének egy része volt tétel, idén pedig az Esti Kornél novellák. A tétel címeket majd a szaktanárok adják ki miután a munkaközösség megállapodott a végleges tételsorban.
2017. júl. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!