Február 15. felsőoktatási felvételi jelentkezés határidő! Ki melyik jogász kart jelölte meg? Nappali - Levelező, Budapest - vidék?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 11:44
1/21 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar
Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
osztatlan
Levelező - Nappali?
Önköltséges -Állami?
Budapest - Vidék?
2023. febr. 12. 11:45
2/21 anonim válasza:
Elte, Pázmány nappali önk és állami
3/21 anonim válasza:
Debreceni Egyetem, levelező önköltséges.
4/21 A kérdező kommentje:
Levelezőn gondolkodom énis. Debreceniről bármi infó?
2023. febr. 12. 12:40
5/21 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul.. Én ennél a kérdésnél olvastam az 5. választ, megpróbáltam írni neki, de nem tudtam, nem található a felhasználó sajnos. Ennél többet nem tudok.
6/21 A kérdező kommentje:
Ott a kérdező én vagyok.
2023. febr. 12. 13:11
7/21 A kérdező kommentje:
"" A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)! ""
2023. febr. 12. 13:12
8/21 anonim válasza:
Áh, értem. :D Azt nem tudtam, hogy te vagy, bocsi. Igen, sajnos nem lehet írni neki, pedig pár infó jó lett volna.
9/21 A kérdező kommentje:
Első képzésed lesz? Vagy már "idősebb" vagy? Dolgozol mellette? Mi a koncepciód?
2023. febr. 12. 13:25
10/21 anonim válasza:
Második lenne, elvégeztem már a pénzügy-számvitel alapképzést, és a mérlegképes könyvelőit, ebben dolgozom most. Ehhez szeretném a jogot elvégezni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!