SZTE biomérnök/környezetmérnök, illetve MATE biomérnök szakokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Jelenleg a BME-n vagyok másodéves biomérnök hallgató, de erősen gondolkozom a váltáson a fent említett szakok valamelyikére. Ha valaki, akinek van valamelyikkel tapasztalata, tudna írni pár sort, miért ajánlja, vagy éppen nem javasolja a képzést, azt megköszönném.2023. febr. 11. 12:09
1/3 anonim válasza:
Környezetmérnökire nem éri meg menni.
Biomérnöki rendben van Szegeden, de mesterképzést nem indítanak hozzá. Anélkül meg persze semmi értelme.
SZTE-s vagyok, bátyám környezetmérnökin van, a haverjai meg voltak egy ideig biomérnökin.
2/3 anonim válasza:
Kornyezetmernoki sajnos nem sok mindenre jó
3/3 anonim válasza:
2: vagyis ha lesz is vele szakmai melo akkor sem sokert sajnos sztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!