A teológusok papok?
Figyelt kérdés
PTF-en erősen gondolkodok, hogy bele kezdjek-e a képzésbe, de hát papp nem szeretnék lenni 😄 az ilyen dolgok távol állnak tőlem. Mármint nem a hit tanulása ha nem az, hogy templomba járás, temetés-keresztelés ect. Én a gyermekvédelemmel neveléssel szeretnék foglalkozni egyetemen kevés a pontom ilyen jellegű képzésre. Tartós beteg vagyok nekem 100%-ban online lenne a munkarend még a záróvizsgám is online lenne. Szerintetek így érdemes bele kezdeni? Milyen munkaköröket lehet betölteni teológus szakképzettségel az egyházon kívül? UI: pénzügyi-számviteli ügyintéző leszek idén májusban és van ecdl vizsgám is.2023. febr. 9. 18:19
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes. A teológus elméleti kérdésekkel foglalkozik, tanít is egyetemen esetleg.
2/5 anonim válasza:
Én teológus kutatóprofesszor vagyok de addig nem voltam pap ameddig meghívást nem kaptam Istentől az ige hirdetésére, de nem holmi vidéki pap lettem hanem egyből főesperes és püspök
3/5 anonim válasza:
2. Te már minden voltál, de annyi eszed sincs, hogy jól hazudja. Tűnj már el a gyakoriról. Annyira tahó és unalmas vagy.
4/5 anonim válasza:
Én teológus vagyok PhD-vel (és pap is egyébként), de mesterséges intelligencia programozóként dolgozom. A teológiával nehéz valamit kezdeni, ha nem akarsz pap lenni. Ha nagyon-nagyon okos vagy, bejuthatsz valamilyen egyházi vagy állami egyetemre és ott taníthatsz. Lehetsz hittantanár. Dolgozhatsz segítő intézményben. Meg nyilván mindenhol, ahol csak egy általános diplomát várnak.
5/5 anonim válasza:
teologián végeztem egyébként én is tartottam misét és pap is vagyok azóta bíboros és próféta de alkotmánybíróságon helyezkedtem el és európai parlamenti képviselö lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!