Levelezői egyetem munka mellett hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Néztem az idei évi órarendet és minden péntek-szombat online oktatás van, és 3 hetente van jelenléti képzés.
Ez munka mellett elég neccesen oldható meg.
Ti hogy oldottátok meg? Illetve mennyi a megengedett hiányzás?
(SZTE-élelmiszermérnöki szak)
2023. febr. 8. 21:09
1/7 anonim válasza:
Tanára válogatja, oda járok én is csak GM szakra. Mindenki munka mellett csinálja, erre van a szabadság pl, vagy beszéld le a főnököddel hogy ledolgozod a pénteki napokat máskor
2/7 anonim válasza:
Kivesz az ember szabadságot. Esetleg köt tanulmányi szerződést a munkahellyel.
3/7 anonim válasza:
Én ámbár nem levelezőn, hanem nappalin voltam munka mellett és ugy oldottam meg hogy kiegtem kétszer az öt ev alatt.
Mostmár jól vagyok, de szörnyű volt... De nem teljesíthetetlen
4/7 anonim válasza:
Beszélj erről a munkahelyeden, lehet biztosítanak valamennyi tanulmányi szabadságot.
ha meg nem, akkor bizony a sima szabadságodból veszel ki rá. Ez kissé elviszi a nyaralások lehetőségét, dehát ez van:S
5/7 anonim válasza:
Úgy hogy nem egy hányadék cégnél dolgozom és simán elengedtek tanulni még szabit sem kellett kivennem ugyanúgy fizették a napi 28 000 forintos béremet mint ha dolgoztam volna
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Akkor a hiányzás mértéke tanártól függ? Illetve a kötelező szakmai gyakorlatot hogy tudtátok megoldani?
2023. febr. 9. 08:06
7/7 anonim válasza:
Nekem van olyan tantárgyam levelezőn, hogy 3 óráról lehet hiányozni. Tehát egy napról. Nekem a szabadságon felül fizetetlent adnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!