Mit lenne érdemes?
Dolgoztál előtte diákmunkásként? Én pl. kihasználtam a nyarakat és mindenféle helyen dolgoztam, pont a tapasztalatszerzésért. Ezt egyébként akár most is lehet, csak kicsit nehezebb.
Az, hogy mit tanulj, arra mi nem tudhatjuk a választ annyiból, hogy 18 éves lány vagy. Mi érdekel? Mi ment jól? Van erősséged? Hobbid? Ha van, próbálj meg elmozdulni abba az irányba, és ha nem jön be, próbálkozhatsz másfele. Fiatal vagy, kísérletezgess.
Szerintem nincs olyan varázsszakma amit kitanul hip-hop egyszerűen az ember, és könnyen halálra keresi magát, ha lenne, akkor mindenki odamenne.
Hogy mit tanulj, jórészt inkább beállítottság kérdése, de magadat te ismered a legjobban. Vagy inkább elköteleznéd magad ilyen fiatalon egy olyan helyen, amit nem is feltétlen szeretsz, csak, hogy jól keress? Ezt is lehet, rajtad áll. Mire vágysz igazán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!