Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 225 kilósan kényelmesen el...

225 kilósan kényelmesen el fogok férni az egyetemi előadótermekben?

Figyelt kérdés
Testnevelési egyerem rekreáció és közösségszervezés szakjára akarok menni tovább tanulni hogy rekreácios szakember és coach legyek csak az átlagtól nagyobb termetűre nöttem és 225 kilos vagyok 176 centi magas attol tartok hogy láttam felvételeket és ilyen lehajthatos székek vannak az egyetemen amik elég szűknek tünnek a nagy előado termekben. Szerintetek gondot okozhat vagy akadályozhat a tanulásban vagy a jegyzetelésben ha túl szükek a padsorok vagy biztosítanak ilyen esetben plusz lehetőséget például forgószéket és külön asztalt? Köszönöm a választ
2023. febr. 2. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

#9 úgylátom az én válaszom is valamelyik jól lakottnak sértő.

Hiába röfögtök úgy sem végzitek el ezeket a szakokat már. Régen minden jött-ment papírt kapott, már hálistennek nem így van...

Ha meg valamilyen csoda folytán papírt kaptok,elhelyezkeni úgy sem fogtok. Én sem alkalmaznék egy 225 kilóst dietetikusnak...

2023. febr. 3. 13:23
 12/15 anonim válasza:
48%

225 kiló 😂😂😂

Te a vágóhídra kellesz,nem a Testnevelésire 😂😂

2023. febr. 3. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőnk gyógytornászin kb olyan mint te, és az ilyen lehajthatós székeket, könyöklőket sorra letörgélte a helyéről. Javaslom keress 4 lábú széket magadnak, és jó lesz minden! Soha ne add fel az álmaid! 😊 ❤️
2023. febr. 3. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
#12 Ilyen értelmi szinttel azt kell, hogy mondjam, te is.🙂
2023. febr. 3. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Őszintén szólva 65 kilósan is rohadtul kényelmetlen és szenvedés végigülni ilyen sok és hosszú órát, szóval sok sikert!
2023. febr. 5. 00:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!