A két ingyenes felnőttképzésben, amit az állam finanszíroz, hol van a kutya elásva?
Figyelt kérdés
Van valami hátulütője, vagy apróbetűs rész?2023. febr. 2. 17:29
11/17 anonim válasza:
"Igaz nem végeztem el, simán abba hagytam, kiitarkoztam."
na, miért is ?
12/17 anonim válasza:
Aztán ott is van még a kutya elásva, hogy bár felnőttképzésnek nevezik, de munka mellett igen kevés felnőtt tudja megoldani, hogy heti 3-4-5 alkalommal beüljön a padba fix időpontban - pláne, ha netán még családja is van....
Szóval ki van ez találva!
13/17 anonim válasza:
"na, miért is ?"
Mert nem leltem benne annyira kedvemet, mint amilyen nagy elképzelésekkel el kezdtem. De ez max a saját hibám, nem az rendszeré.
14/17 anonim válasza:
14: melyik szakmát tanultad, amit otthagytál?
15/17 NTBS válasza:
Nem biztos, hogy piacképes tudást ad.
16/17 anonim válasza:
Persze hogy nem.
Ha elmész mittomén egy kosárfonó képzésre, már ha létezik még ilyen, nem biztos hogy azzal el fogsz tudni helyezkedni. De ebben mi az újdonság? Vannak piacképes meg nem piacképes szakmák. De ez ugyan úgy egyetemi szakoknál is igaz.
17/17 anonim válasza:
Az itthoni felnőttképzések semmit nem érnek. Arra vannak, hogy papír legyen, aztán annyi. Valós tudást egyik sem ad. De mit várunk egy olyan országban, ahol a gyerekeket 8 év alatt írni-olvasni sem tudják megtanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!