Mostanában szoktam gondolkozni az ilyen ápoló vagy felügyelő jellegű szakmákról, ti mit gondoltok?
16 éves vagyok, gimis, és sokat járnak a fejemben ezek a témák, sőt még a kisgyerekekkel való foglalkozás is. Egy pár hónapja eldöntöttem, hogy óvónő szeretnék lenni, de azt mondják nagyon kegyetlen, neveletlen gyerekek is vannak, akik csak hisztiznek, szóval ez elrettentett a gondolattól. Viszont nem tudom miért lehet az, hogy ilyen korán érdekel a szülés lezajlása, talán szülésznő vagy nővér lesz belőlem, csak még nem alakult ki? Szerintetek jó ötlet óvónőnek/szülésznőnek lenni? (én alapból elég türelmes típus vagyok, bár tudom, hogy sokszor elfogy a maradék türelem a gyerekek mellett) 😅
16, L
Óvónőként nagyon alacsony fizetésre számíthatsz (garantált bérminimum kb), maximum magánóvodában lehet pár tízezerrel magasabb.
A szülésznők sem keresnek kiemelkedően, viszont ott vedd figyelembe, hogy kórházban 12 órás műszak is lehet, illetve a szülés nem csak a szép babákról szól. Neked kellene takarítani a hányást, székletet, vért, ami a szüléssel jár. Ettől még, ha ez vonz, akkor természetesen szép hivatás, napjában több új életet segíthetsz világra.
Nekem édesanyám ápoló. Az egyik legnehezebb szakma szerintem, nagyon sokan kiegnek/otthagyjak.
1.bunkó betegek
2.bunkó orvosok
3.lofax
Fizetésért dolgoznak
4.rohadt sok meló,fizetetlen tulorak, és nincs utánpótlás.
Az becsülendő, ha pl apolo akarsz lenni, de semmiképpen se Magyarországon.Az angolra és a németre fekudj ra és irány külföld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!