Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nyomdász vagy Nyomdaipari...

Nyomdász vagy Nyomdaipari technikus képzések vannak jelenleg felnőtteknek?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten és csak 3 és 5 éves képzéseket találtam. Érettségivel már rendelkezek, de tovabbi 3 évet nem szeretném tanulni van esetleg valami rövidebb képzés?

#nyomda #képzés #felnőttképzés #nyomdász #nyomdaiparitechnikus #nyomdasz
2023. jan. 30. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a végzettségnek mi értene?
2023. jan. 31. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Békéscsabán vagyok ismerős. Itt a Szent-Györgyi Albert Technikumban a kreatív ágazati képzések között szoktak hirdetni érettségi utáni 2 éves nyomdaipari technikus esti képzést. Valószínűleg nem minden évben tud elindulni estin, csak akkor, ha megvan a kellő számú jelentkező. A link még a tavalyi, idén szerintem egy kicsit később jelenik meg az info. Vagy hívd fel őket. De az esti képzések esetén általában csak augusztus végén, szeptember elején szokott kiderülni, hogy el tud-e indulni az adott évben. Itt vidéken legalább is így van, mert nem könnyű összeszedni az embereket, némely szakokra pedig különösen nehéz. Azt viszont meg tudod érdeklődni, hogy tervezik-e indítani 2023 szeptemberben. (Feltételezem, hogy Neked ez az országrész nem lesz megfelelő, akkor bocs, de csak ezt a képzést ismerem az országban.)

[link]

2023. jan. 31. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!