Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a közlekedésmérnöki a...

Milyen a közlekedésmérnöki a BME-n?

Figyelt kérdés
Milyen az oktatás, milyen a suli? Suli utáni lehetőségek milyenek? Esetleg órarendet lehetne szerezni valahonnan vagy gud küldeni valaki (egy első félévest, ami most volt)? Köszönöm!!!

2023. jan. 29. 17:52
 1/5 A kérdező kommentje:
*tud
2023. jan. 29. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg kérdésem lenne, hogy tavaly ugye 332 pont volt a pontszám, mennyi esélye van, hogy lejebb megy, mert jelenleg 2 ponttal vagyok lemaradva tőle..:’)
2023. jan. 29. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
2023. jan. 29. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Közel sem egyszerű szak, viszont sztem sajnos kevésbé megérős. Nem olyan mint egy villamos, gépész vagy infós mérnök, hogy "ezer" helyre kell. Túl sok az állami munkahely vele, ami sztem sajnos, saját tapasztalataim alapján kevésbé jövedelmező mint a versenyszféra.

Én nagyon végig gondolnám a választott szakot, aztán persze saját meglátásod szerint döntsél, nem lebeszélni akarlak róla.

2023. jan. 29. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

A mintatantervet itt megtalálod: [link]

Az órarendben ezek a tárgyaid lesznek, az óraszámokat is megtalálod a mintatantervben.

2023. jan. 30. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!