Még mindig nem tudom merre tovább?
Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve.. Régen nem volt meg a lehetőségem anyagiak végett, hogy tovább tanuljak, így elkezdtem dolgozni. Most közel a 30-hoz minden adott a tanuláshoz, hogy belevágjak abba amit szeretnék, viszont ugyan úgy vonz a divat-tervezés, mint az orvosi, és fogalmam sincs mi lenne a jobb döntés. Lehetnék-e jó orvos, ha közben megkérdőjelezem a saját döntésemet? Hasonló a helyzet a divat-tervezéssel..
Teljesen összezavartam magam.😅
2023. jan. 29. 14:08
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem ha az orvosi nálad egy szinten van a divattervezéssel, akkor az orvosit semmiképp sem ajánlom. Az egy jóval komolyabb döntés kell, hogy legyen, főleg a te korodban.
2/3 anonim válasza:
Ha jol tudom egy orvosi egyetem 6 eves. A divattervezo szerintem okj-s tanfolyamon is el lehet vegezni. (Tudom hogy mar van masik neve csak nem jut az eszembe) En az orvosit ajanlom mert abban tobb a penz. De ha nagyon befutott divattervezo lennel abban is sok a penz. De az meg nem biztos hogy sikerulne, ezert az orvosi.
3/3 anonim válasza:
Én a te korodban már nem ajnálom az orvosit. 6+szakvizsga, levelező nincs. Addig ugye meg is kell élni valamiből, utána pwdig praxist kiépíteni. Azt szerintem nem ilyen korban kellene elkezdeni.
A divattervezést ajánlom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!