Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetem informatika kar vagy OKJ?

Egyetem informatika kar vagy OKJ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövőre pályaválasztás elé kerülök, eddig a Debreceni Egyetem Informatika Kar programtervező informatikus szak mellett voltam. De felvetődött, hogy a Debreceni egyetem már nem olyan mint régen és csak felesleges elpocsékolt idő lenne és inkább végezzek el egy OKJ-s képzést.

Ti mit gondoltok erről? Érdemes még a mai világban egyetemre menni vagy tényleg menjek el egy erős OKJ-s képzésre?

2023. jan. 28. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nincs olyan, hogy erős OKJ képzés. Azok elfekvők. Ha van lehetőséged akkor mindenképpen főiskolára menj.
2023. jan. 28. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Inkább egyetem, azzal mindenképp többet tanulsz, mint egy OKJ képzéssel.
2023. jan. 28. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

OKJ képzés az értelmi fogyatékos alkesz lezüllött rendszergazdáknak való akik életük végéig egy lerobbant falusi általános iskolában akarnak nyomtatókat állítgatni

Egyetem pedig hozzám hasonló Félisten hacker legendáknak való akik fejben integrálják le a többváltozós nemlineáris szinguláris pontokkal rendelkező függvényeket és 5 perc alatt papíron megírnak egy optimális hullámterjedésen alapuló útvonalkereső algoritmust autonóm önjáró robotoknak.

2023. jan. 28. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
44%

- OKJ-ért kapsz plusz pontot egyetemen (ha szakirányba mész tovább)

- ha kibuksz az egyetemről lesz papír a kezedben ,az OKJ még mindig többet érhet ,mint egy érettségi, ha szeretnél a szakmádban dolgozni

2023. jan. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!