Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Gábor Dénes Egyetem milyen...

A Gábor Dénes Egyetem milyen suli?

Figyelt kérdés

Ott most a felvételinél az alapképzésen 150, FOSZK-on 120 a ponthatár mindenképp ide adom be a jelentkezésemet van államilag támogatott helyük is.

Mi a vélemény a suliról? A tanárok milyenek? A vizsgák?

2023. jan. 27. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
A ponthatár magáért beszél.:)
2023. jan. 27. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom nem jó suli😅
2023. jan. 27. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Könnyűnek mondják. Ettől még lehetsz jó szakember akkor is, ha itt végzel, csak bele kell tenni a melót.
2023. jan. 28. 05:30
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Már azt hittem kinőtt mindenki ebből az egyetemi színvonalas péniszméregetésből. Pár éve még napi szinten 10 ilyen kérdés volt, szerencsére már csak elvétve akad néhány. Munkahelyen meg már egyenesen gàz is előjönni egy ilyen témával, ha szóba is kerül kollégák közt, hogy ki hol végzett meg milyen komoly egyetem stb, mert vérciki.

Most már megérthetné az a néhány ember is, hogy a színvonal nem azt jelenti, hogy egy egyetemen jobb meg magasabb szimtű tudást adnak àt, mint a másikon, csupán annyit, hogy az egyik egyetem sokkal jobban megszivat egy jelentéktelen tárgyból, mint a másik, miközben az anyag ugyanaz, és rajtad múlik, mennyire leszel jó szakember.

Sőt, én azt vettem észre, hogy a jobban szivató egyetemeken pont a lényeg veszlik el, mivel mindenki azon van elfoglalva, hogy egy jelentéktelen tölteléktárgyra tanuljon heteket, hogy ne vágják ki vizsgány miközben ehelyett ezt az energiát, ha nem lenne szivatás, használhatná önképzésre, olvasgathatna szakmai témákat stb, csak így nincs már energiája ezekre a sok sz.rság miatt. Én ismerek olyan BME-s építészmérnök végzettet pl. aki veri magát rá, hogy milyen nehéz volt neki a matek suliba, közben meg Archicadben rétegeket nem tud normálisan megrajzolni, vidéken végzett ismerősöm meg normális terveket rajzol. Szóval ennyit a színvonalról, nem ezen múlik.

2023. jan. 28. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
30%
A szakember valóban nem függ a suliból, de 6 éve 3 különböző helyen is dolgoztam (kisebb 10-30 fős cégnél), Önéletrajzokat néha át kellet küldenem a főnököknek, a munka 90%-ban más volt ezeken a helyeken, de mindegyiknél önéletrajzokat kellet néznem felvételhez. Mind3 helyen egy szabály volt: Gábor Déneses-t automatikusan töröljem.
2023. jan. 31. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!