Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Műszaki Bsc-ről gazdasági...

Műszaki Bsc-ről gazdasági Msc-re mennék, mire készüljek fel?

Figyelt kérdés

Biomérnök bsc-t csinálok, de rájöttem, nem szeretnék ezen a területen elhelyezkedni. Viszont az ELTE GTK-t néztem, ami tetszik, mivel liberálisak, és van felzárkoztató évük is, hogyha nincs meg a kredit, illetve jobban kezdett érdekelni a gazdasági szak, miután voltak olyan tárgyaim is az egyetemen. Pénzügy, Nemzetközi gazdálkodás, Vez. Szerv. és Marketingen gondolkodok. Mivel kiindulva, hogy kicsit beszédhibás is vagyok (mivel anyanyelvem nem magyar, angolt nem szeretek, mert újlatin mániás vagyok, tehát román, olasz, francia, de azok is döcögősek, mivel nem anyanyelvi szinten beszálem, főleg az előbbit, ami kb C1-nek elmenne), így, félek, hogy egy Marketing vagy vez. szerv vagy nemzetközi gazdálkodásnél pl. kommunikáció problémáim lesznek, emiatt nem tudom munkaerőpiacon mennyire releváns ez. Számolni, statisztikákat ellemezni azért szeretek, nem lenne abból bajom, nem vagyok nagyon penge matekból, de szeretek szenvedni azért, hogy elérjem a célomat.

Vannak olyanok, akik mérnökiről, humánról, orvosiról, aki átment msc-re GTK-ra mennyire nehéz volt neki beilleszkedni, illetve azon a területen is maradt?

2023. jan. 21. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy kevésbé fogsz vele tudni elhelyezkedni, mint egy normális kombóval
2023. jan. 21. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..

Az ELTE-hez nem tudok hozzászólni, de én itt írtam le a tapasztalataimat, 1, 3, és 5. válaszoló vagyok. Humán szakról mentem. Most az első félévem nagyon jól sikerült, abszolút be tudtam illeszkedni, talán 1-2x éreztem magam hátrányban.

2023. jan. 21. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!